Estrella Sirius Comunicació

Consultoria en Màrqueting i Comunicació

Sirius Comunicació és una consultoria en màrqueting, digitalització i comunicació.

Especialitzada en auditoria digital, branding i estratègia digital, entenem el moment actual, com una oportunitat de desenvolupament de les marques dins d'aquest món tecnològic.

Volem ajudar-les en el seu procés de digitalització per tal de poder potenciar i optimitzar els diferents aspectes del negoci. Un moment clau per buscar una nova manera de comunicar, actuar, compartir i brillar.

Dades, Disseny, Creativitat i Tecnologia

Aquestes quatre paraules són el nostre punt de partida per al desenvolupament dels projectes. Tant si es tracta d'una auditoria digital, la creació d'una estratègia de màrqueting o una campanya de comunicació, són els nostres pilars bàsics.

Analitzem el context de forma quantitativa i qualitativa per poder fer les propostes més adequades a cada situació.

Dissenyem estratègies i accions partint de les premisses establertes i les estructurem totalment enfocades a resultats.

Construïm les creativitats tenint en compte totes les dimensions de la marca, les noves tendències i els nous formats.

Espremem les solucions tecnològiques per poder treure profit de les seves capacitats i facilitar la connexió amb els usuaris.

Consultoria de mitjans digitals

Amb l'auditoria prèvia de les eines tecnològiques i el seu posicionament, acompanyem a les empreses per tal de definir estratègies, optimitzar processos, alinear els valors de la marca amb l'equip i treure rendiment dels seus actius digitals.

Consultoria de Marqueting Digital Manresa

màrqueting digital

Una bona comunicació i una implementació sòlida són peces bàsiques per construir marques versàtils i efectives. Sempre des de l’anàlisi i la creativitat, ajudem a les empreses a comunicar els seus valors a través de les imatges, vídeos, missatges i una curada gestió de continguts.

Marqueting i Publicitat Manresa

comunicació corporativa

La missió d'una comunicació efectiva recau en connectar amb la part més emocional de l'audiència. La creació del missatge adequat i l'elecció del canal adient són processos bàsics per generar notorietat i aportar visibilitat a les empreses.

Comunicacio Corporativa Manresa

Contacta amb nosaltres

Comencem un projecte plegats?

Vols millorar el teu màrqueting digital?

Et fem una
auditoria gratuïta!