Comuniquem alt i clar els teus missatges.

Fem valdre les accions corporatives entre els grups d'interès de l'empresa i en la societat en general.

Comunicacio Corporativa Manresa

continguts i copywriting

Redactem continguts enfocats a generar negoci. Des de plantilles de mail, fins a eslògans per a campanyes publicitàries.

Amb el domini del copywrinting generem els missatges concrets per a cada etapa de l’embut de conversió per poder generar leads i vendes a través dels diferents impactes que fem al client.

Copywriting Manresa

Reputació i Responsabilitat social corporativa

Gestionem la reputació de les empreses davant dels seus grups d'interès, i generem impactes positius en la societat.

Avaluem els seus punts febles i forts per a crear estratègies que millorin la reputació de l’empresa. Monitoritzem els mitjans de comunicació i fem un anàlisi de les mencions de l’empresa.

Ajudem a les empreses a millorar les relacions amb la societat. Analitzant l’impacte social, el desenvolupament de polítiques i programes socials i la participació en iniciatives de responsabilitat social.

Reputació Empresa Manresa

COSMOS

COSMOS és el butlletí de notícies de la nostre consultoria
en màrqueting digital i comunicació.

Subscriu-te de manera gratuïta i estaràs al dia de tots els serveis, consells i curiositats orientats a millorar la presència de les empreses a internet.

Temàtica Blog Sirius Comunicacio

Esdeveniments i Relacions públiques

Ens cuidem de tots els detalls del teu acte. Des de la seva idea inicial fins a l'execució final passant per contactar amb els convidats.

Generem les activitats que ajudin a construir i mantenir bones relacions, augmentar la credibilitat, construir una bona reputació i fomentar el diàleg amb els grups d'interès. A través de la utilització de diferents mitjans, com el periodisme, el màrqueting i les xarxes socials construïm la xarxa de relacions públiques per l'empresa.

Esdeveniments Manresa

PREGUNTES FREQÜENTS

La creació de contingut de qualitat, que respongui a les cerques dels usuaris i estigui optimitzat per als motors de cerca, pot millorar la visibilitat de la teva marca en els resultats de cerca, el que pot augmentar el tràfic al teu lloc web i atreure nous clients.

La reputació corporativa fa referència a la percepció que tenen els clients i el públic en general de la teva empresa. És important perquè una bona reputació pot millorar la confiança dels clients en la teva marca, el que pot augmentar les vendes i la fidelitat a llarg termini.

La RSC implica prendre decisions ètiques i responsables en totes les àrees de la teva empresa, incloent-hi el medi ambient, la comunitat i l’ètica empresarial. Pot beneficiar la teva empresa en millorar la imatge de marca, atreure i retenir empleats i fomentar la fidelitat del client.

Oferim una àmplia gamma de serveis d’esdeveniments i RRPP, incloent-hi llançaments de productes, conferències de premsa, esdeveniments corporatius i fires comercials. Treballem amb tu per crear esdeveniments memorables i eficaços que ajudin a promocionar la teva marca.

Una estratègia de comunicació corporativa efectiva pot millorar la percepció que tenen els clients i el públic en general de la teva empresa, augmentar la visibilitat de la marca i generar confiança en la teva empresa. També pot ajudar a prevenir i gestionar situacions de crisi i millorar l’eficàcia del teu equip de vendes i màrqueting.

Descobreix possibles oportunitats a través d'una auditoria gratuïta.

Millora la presència digital avui mateix!