Millora la teva presència online i arriba a més clients.

Optimitzem els teus canals digitals a la recerca de resultats i un millor posicionament.

Consultoria de Marqueting Digital Manresa

Auditoria Digital

Realitzem l'auditoria digital a través del procés d'avaluació i de valoració de la qualitat dels mitjans digitals dels que disposa l'empresa.

Aquest procés inclou la avaluacio i la valoració de tots els mitjans digitals que formen part dels canals pròpis de l’empresa. Des de fotos i vídeos, fins a publicacions a xarxes socials i llocs web.

Marcant així un punt de partida per posteriorment comparar la situació amb la competència i les tendències del sector.

Auditoria Digital Manresa

Estratègia Digital i brànding

L'estratègia digital és una part fonamental de qualsevol negoci.
En el bon desenvolupament i l'execució de les estratègies digitals recau l'èxit de qualsevol empresa.

El nostre objectiu és implementar una estratègia sòlida, periodificada i escalable orientada a l’èxit. Amb el desenvolupament d’aquesta estratègia t’ajudarem a créixer a internet: millorant el teu posicionament, generant trànsit i aconseguint leads qualificats per a la teva empresa.

Consultoria Empreses Sirius Comunicació Manresa

COSMOS

COSMOS és el butlletí de notícies de la nostre consultoria
en màrqueting digital i comunicació.

Subscriu-te de manera gratuïta i estaràs al dia de tots els serveis, consells i curiositats orientats a millorar la presència de les empreses a internet.

Temàtica Blog Sirius Comunicacio

transformació digital

T'assessorem en l'adopció de noves tecnologies amb l'objectiu de millorar la competitivitat de la teva empresa.

Desenvolupem el teu procés de transformació digital.

La transformació digital és una oportunitat per millorar la teva competitivitat i mantenir-te a l'avantguarda. Les noves tecnologies poden ajudar-te a reduir costos, millorar el servei al client i generar més leads.

Eines Transformació Digital Manresa

Analítica 360º

Fem una revisió global de les eines de màrqueting online i offline per comprovar
si tots els objectius estan ben alineats.

Amb una analítica 360º, fem una foto global dels actius digitals i tradicionals de l'empresa per poder construir una estratègia conjunta, sòlida i escalable orientada a l'èxit.

Analitica Marqueting Manresa

Preguntes freqüents

L’auditoria de màrqueting digital ajuda a identificar els punts febles i les àrees de millora en la teva presència en línia. T’ajuda a comprendre millor com estan funcionant les teves estratègies actuals i et proporciona una visió clara de què has de fer per millorar els teus resultats.

L’estratègia de branding és el procés de crear una marca sòlida i reconeguda que es diferenciï de la competència. Ajuda a construir una connexió emocional amb els consumidors i millora la percepció de la marca en el mercat. És important per a qualsevol negoci perquè una marca forta i ben posicionada pot impulsar el creixement i l’èxit a llarg termini.

La transformació digital és el procés d’integrar la tecnologia digital en tots els aspectes d’un negoci, des de la gestió de la cadena de subministrament fins a l’atenció al client. Això pot millorar l’eficiència, la productivitat i la competitivitat de l’empresa. A més, pot permetre una millor comprensió dels clients i les seves necessitats i així oferir solucions personalitzades.

L’anàlisi en el màrqueting digital és essencial per mesurar el rendiment i l’èxit de les estratègies de màrqueting. Et permet identificar quines tàctiques estan funcionant i quines no, cosa que et permet ajustar la teva estratègia i optimitzar els teus resultats.

El nostre procés de treball comença amb una auditoria completa de la teva presència en línia. A continuació, desenvolupem una estratègia personalitzada per millorar els teus resultats i optimitzar la teva presència en línia. Després, implementem l’estratègia, supervisem i mesurem els resultats, i fem ajustaments segons sigui necessari per assegurar l’èxit continu.