Construïm i fem créixer la teva marca

El contingut és la clau! A través de la creativitat creem contingut original i que estratègicament funcioni.

Marqueting i Publicitat Manresa

Branded Content

Oferim un assessorament estratègic per definir el teu target i dissenyar campanyes, boniques, reals i efectives.

T’ajudem a crear contingut atractiu i rellevant per publicar a blocs, xarxes socials o email màrqueting. El nostre objectiu és aconseguir que la teva marca destaqui entre la multitud.

Branded Content Sirius Manresa
Branded Content Sirius Vic
Branded Content Sirius Barcelona
Branded Content Sirius Sabadell

Disseny i Publicitat

Creem i gestionem campanyes a les xarxes socials perquè la teva presència a internet sigui el més efectiva possible i la teva empresa aconsegueixi l'èxit

Ens encarreguem de dissenyar i gestionar les campanyes d’inici a fi. Des de la planificació fins a l’anàlisi de dades. Ens cuidem de crear contingut atractiu, adaptat a cada xarxa social, i mesurar l’èxit de cada campanya per poder optimitzar els resultats.

Disseny i Publicitat Manresa

COSMOS

COSMOS és el butlletí de notícies de la nostre consultoria
en màrqueting digital i comunicació.

Subscriu-te de manera gratuïta i estaràs al dia de tots els serveis, consells i curiositats orientats a millorar la presència de les empreses a internet.

Temàtica Blog Sirius Comunicacio

Social Media

El posicionament a les xarxes socials és bàsic en el màrqueting digital.
T'ajudem a crear les estratègies efectives per a cada canal

Connectem amb el teu públic específic mitjançant el desenvolupament d'estratègia, planificació, generació de contingut a mida i gestió de les xarxes socials.

Xarxes Socials Sirius Manresa

Web i ecommerce

Comencem amb l'estratègia i el disseny de la pàgina web o la botiga online i seguim amb la implementació i anàlisi dels resultats.

Fem que la teva pàgina web disposi d'una experiència d'usuari satisfactòria, que sigui atractiva per als cercadors i s'adapti a tots els dispositius actuals.

Web i Ecomerce

PREGUNTES freqüents

El branded content és un tipus de contingut creat per a la teva marca, que té com a objectiu connectar emocionalment amb el teu públic i generar una major fidelització. A través de continguts atractius, entretinguts i de qualitat, podràs transmetre els valors i la personalitat de la teva marca de manera efectiva.

El servei de disseny i publicitat té com a objectiu desenvolupar i implementar campanyes publicitàries efectives per a la teva marca. Això inclou el disseny de materials publicitaris, la planificació de campanyes i la seva gestió en diferents plataformes publicitàries.

Els serveis de social media estan destinats a crear i gestionar la presència de la teva marca en diferents xarxes socials. Això inclou l’elaboració de contingut, la gestió de comunitats, la publicitat en xarxes socials i l’anàlisi de dades per a la millora continua de les campanyes.

El disseny de pàgines web i ecommerce és un servei destinat a crear pàgines web atractives, funcionals i optimitzades per a l’experiència de l’usuari. Això inclou la implementació de botigues en línia per a la venda de productes i serveis a través de la web.

El procés de treball per a l’execució dels serveis de màrqueting digital depèn de les necessitats i objectius de cada client. Normalment, es realitza una primera etapa d’anàlisi i diagnòstic per a comprendre les necessitats específiques de cada projecte. Després, es desenvolupen les estratègies, es posen en marxa les campanyes i es realitzen mesures periòdiques per a avaluar els resultats i aplicar millores en el procés.

Descobreix possibles oportunitats a través d'una auditoria gratuïta.

Millora la presència digital avui mateix!