Twitter: Les 5 millors eines de gestió i programació.

Estrella Sirius Comunicació

Twitter s'està convertint en una de les millors eines per a la creació d'audiències per als negocis. La utilització d'eines que t'ajudin a optimitzar el seu ús és bàsic per aconseguir els millors resultats possibles.

Amb la compra de Twitter per part d’Elon Musk, aquesta xarxa social està més de moda que mai, i cada vegada són més les persones que utilitzen aquesta xarxa social per impulsar el seu negoci i crear les seves audiències. És per això que farem un recull d’aquelles eines que permeten facilitar la gestió i la programació de contingut a Twitter.

Com sabreu, els fils de Twitter poden ser una manera realment eficaç perquè els influencers i els creadors de contingut augmentin el seu públic. Per si encara no coneixes què són els fils, t’ho explico:

Els fils de Twitter són un format molt popular dins de la comunitat empresarial, tecnològica i emprenedora que consisteix a encadenar tuits l’un darrere l’altre aconseguint generar històries realment addictives. Aquestes històries no parlen exclusivament de negocis o eines digitals, sinó que hi ha des de bloguers vegans, arquitectes, arqueòlegs, entusiastes de NFT i moltes d’altres disciplines.

Actualment, aquests fils són un format molt popular que qualsevol persona de qualsevol classe de professió, pot començar a fer servir.

De fet, segur que si utilitzes Twitter te n’has trobat més d’un al teu feed.

Per què els fils de Twitter són tan populars?

La popularitat dels fils de Twitter bé donada gràcies a unes quantes raons:

  • A través dels fils és molt fàcil de comunicar informació de manera digerible: més concisa, contundent i “directa al gra”.
  • És un format molt bo per obtenir més implicació del teu públic i d’aportar contingut de valor de manera molt immediata: és el millor format que he vist que rep més retuits i comparticions.
  • Així doncs, si és un format que fàcilment recull més retuits i comparticions això condueixen a un abast i impressions més grans. I, per tant, més possibilitats que un fil es converteixi en viral.

En definitiva, més abast i impressions condueixen a més clics al vostre perfil, cosa que per descomptat fa augmentar els teus seguidors.
Personalment, he vist moltes persones que han augmentat els seus seguidors en només qüestió de mesos.

Hi ha perfils que estant entre els 100 i els 1000 seguidors, i que acaben compartint de mitjana un fil per dia, poden arribar en pocs mesos a acumular més de 100.000 seguidors.

I si, literalment en mesos.

Les 5 millors eines per gestionar Twitter

Un cop detectats els beneficis que pots obtenir a través de la utilització de Twitter a través de les seves possibilitats. Passem a fer un recull d’eines i repassem els seus pros i contres per ajudar-te a seleccionar aquella eina que t’ajudi a gestionar i fer créixer la teva audiència a Twitter.

Typefully

Twitter: Les 5 millors eines de gestió i programació. - Xarxes Socials - Twitter

Typefully és una de les opcions més populars per a creadors, tecnològics i start-ups a Twitter.

Aquesta eina permet escriure els vostres tuits i fils en una interfície d’edició neta, relacionar-vos amb el vostre públic fent retuits automàticament i trobar el millor moment per tuitejar, fer créixer la vostra comunitat amb l’ajuda d’una funció d’anàlisi en profunditat i publicar el vostre contingut amb un sol clic.

Pros

Podeu ressaltar el vostre contingut amb millor rendiment directament al vostre perfil de Typefully per assegurar-vos que continueu seleccionant tuits i fils similars.
Podeu convidar els membres del vostre equip i establir-hi permisos, és a dir, només de lectura, escriure i escriure i publicar, per treballar col·lectivament per fer créixer el vostre compte.
Admet diferents formats multimèdia, com ara imatges, vídeos i GIF per a tuits i fils visualment atractius.

Tan bon punt visiteu el lloc web, us permet provar-lo gratuïtament i utilitzar algunes de les funcions de pagament, de manera que puguis conèixer en profunditat l’eina i valorar si vols utilitzar els seus plans de pagament.
Per assegurar-vos que els vostres tuits són compatibles amb mòbils, podeu previsualitzar-los i editar-los mitjançant la funció de “visualització prèvia per a mòbils”.

Hypefury

Twitter: Les 5 millors eines de gestió i programació. - Xarxes Socials - Twitter

Hypefury és una altra gran eina que permet publicar fils i tuits programats, per tant, us estalvia molt de temps i mals de cap.

Els fundadors es van inspirar en les millors tècniques que fan servir els creadors de contingut de Twitter per ajudar-vos a vendre més productes, ampliar el vostre públic, seleccionar contingut nou i fer créixer la vostra llista de correu electrònic.

Pros

No cal que introduïu les dades de la vostra targeta de crèdit per provar la prova gratuïta. Només cal iniciar la sessió amb el vostre compte de Twitter.
Amb l’ajuda del seu panell d’inspiració, podeu cercar una paraula clau rellevant i recórrer milers de tuits dels principals creadors de contingut per ajudar-vos en el vostre procés d’escriptura.
Podeu afegir automàticament un enllaç al vostre lloc web amb el vostre tweet que funcioni millor i així poder augmentar els ingressos i els subscriptors de correu electrònic.

Si voleu fer créixer també el vostre compte d’Instagram, Hypefury permet transformar els vostres tuits en una imatge per publicar a Instagram sense haver de fer captures de pantalla.

El mode de concentració permet escriure els vostres fils de Twitter a pantalla completa i d’aquesta manera evitar distraccions.

Zlappo

Twitter: Les 5 millors eines de gestió i programació. - Xarxes Socials - Twitter

Zlappo promet ajudar-vos a crear i fer créixer un públic rendible permetent-vos tuitejar intel·ligentment. Les seves característiques estan dissenyades tenint en compte les millors pràctiques de Twitter, perquè pugueu ampliar la vostra audiència ràpidament. Tot el que heu de fer és utilitzar aquestes funcions i res més.

Pros

Zlappo ajuda a la conversió de clients potencials de la vostra marca, ja que us permet activar missatges directes automàtics per a les vostres publicacions programades, que s’activen mitjançant una acció (Retuit o resposta).
Retuiteja automàticament els teus tuits amb millor rendiment per maximitzar la visibilitat.
Quan has d’escriure una publicació, no t’has de preocupar pel límit de caràcters. Simplement, publiqueu el vostre bloc o contingut llarg, i el desglossarà automàticament en tuits i fils.
Mentre escriviu una publicació, també pots configurar que es publiqui en interval de temps concrets i així poder fer-ho d’una manera seqüencial.

TweetDeck

Twitter: Les 5 millors eines de gestió i programació. - Xarxes Socials - Twitter

TweetDeck és una plataforma propietat de Twitter per ajudar-vos a gestionar el vostre compte. Està integrat a la interfície de Twitter i permet també programar i publicar els vostres tuits.

Pros

Podeu supervisar i adaptar fàcilment les vostres estratègies de contingut de Twitter amb l’ajuda de la pestanya d’anàlisi.
Podeu personalitzar el tauler i configurar les columnes en diferents continguts com ara tendències, mencions, missatges directes, m’agrada i retuits, segons les vostres preferències.
TweetDeck a més a més admet diversos comptes, de manera que podeu gestionar tots els vostres comptes en un sol lloc sense haver de canviar entre elles.
Us permet afegir diversos hashtags a les columnes del vostre tauler de control perquè pugueu controlar les activitats rellevants que tens intenció de controlar a través d’aquestes etiquetes.

Metricool

Twitter: Les 5 millors eines de gestió i programació. - Xarxes Socials - Twitter

Metricool és una plataforma espanyola de gestió de xarxes socials on a part de poder connectar Instagram, la teva pàgina web, el teu perfil de LinkedIn i moltes altres xarxes socials, també hi ha lloc per a incorporar el teu compte de Twitter.

Pros

Al ser multiplataforma, et permet gestionar totes les teves xarxes socials en un sol lloc.

Té un panell d’estadístiques molt complet per poder analitzar el resultat dels diferents tuits i fils i poder modificar la teva estratègia.

Amb Metricool pots connectar també els comptes de la competència o d’altres creadors de contingut interessants i poder comparar l’evolució de les seves mètriques, analitzar quins continguts els hi funcionen millor, o quin augment de seguidors van obtenint.

Aquesta eina també et permet publicar tuits i fils programats a més a més d’oferir-te una anàlisi de quines son les millors hores i dies per publicar els teus continguts en funció de la teva audiència.

Conclusions

En definitiva aquestes són les 5 millors eines que recomanem per a la gestió de Twitter i la publicació i la programació dels teus continguts.

La utilització d’aquestes eines et facilita la vida a l’hora de traslladar el teu pla de continguts a Twitter i poder d’aquesta manera augmentar la teva audiència i, per tant, les possibilitats de vendre.

Si encara no t’has decantat a utilitzar una eina per a la gestió de Twitter, et recomanem que facis la prova i utilitzis la que més s’adapti al teu funcionament. I evidentment, si necessites preparar un pla de continguts, programar tuits o saber com incorporar una d’aquestes eines a la teva empresa, envia’ns un missatge a Sirius Comunicació i intentarem fer brillar el teu projecte.

Comparteix aquest article

Subscriu-te al
nostre Cosmos

Estalvia memòria i rep directament els articles al teu correu.

Descobreix possibles oportunitats a través d'una auditoria gratuïta.

Millora la presència digital avui mateix!