8 eines digitals que facilitaran el teu dia a dia

Estrella Sirius Comunicació

Coneix els propòsits i els avantatges que poden aportar aquestes eines digitals a la teva empresa. Millora la gestió de manera senzilla.

Si ets propietari o treballes en una petita empresa, segur que saps que gestionar els processos i recursos pot ser un veritable desafiament.

Per sort, avui dia hi ha moltes eines digitals que poden ajudar-nos a simplificar la tasca i millorar l’eficiència.

En aquest article, vull compartir amb tu 8 eines que et poden facilitar el dia a dia i ajudar a la teva petita empresa a créixer.

Cada eina té un propòsit específic i un avantatge clar per a les petites empreses, ja que tots els aspectes de la gestió empresarial poden ser millorats amb les eines digitals adequades.

Així que, si busques maneres de simplificar la teva feina i millorar la teva eficiència, segueix llegint!

Answer the Public

Answer the Public és una eina en línia que ajuda a trobar idees per a contingut a través de les preguntes i consultes que les persones realitzen en cercadors com Google. Answer the Public ofereix paraules clau relacionades amb una temàtica concreta i les mostra en un diagrama de cercle que permet explorar diferents variants de la consulta i descobrir noves idees per a contingut.

Answer the Public és una eina molt útil per millorar la teva estratègia de màrqueting de contingut i augmentar la teva visibilitat en línia. Amb les paraules clau que proporciona Answer the Public, els propietaris de petites empreses poden crear contingut que sigui rellevant per als seus clients i que els ajudi a connectar amb ells.

Loom

Loom! és una eina que permet als usuaris gravar vídeos ràpids de la seva pantalla, juntament amb una narració de veu, i compartir-los amb altres persones. Loom és especialment útil per als equips de treball que treballen a distància o amb diferents zones horàries, ja que permet als usuaris explicar idees i processos sense necessitat de programar reunions en línia.

Loom pot ser una eina molt útil per a la formació de nous empleats i la documentació de processos empresarials. Per exemple, si necessites explicar a un nou empleat com fer una tasca específica, pots gravar un vídeo de pantalla ràpidament amb Loom i enviar-li l’enllaç. Això ajuda a assegurar-te que tothom entén les tasques i processos de l’empresa de manera eficient i que tots els membres de l’equip estan al mateix nivell de coneixement.

Chat-GPT

Una altra eina que no podia faltar en la nostra llista és ChatGPT. A més de ser una eina d’intel·ligència artificial que permet als usuaris interactuar amb un robot de xat i obtenir respostes a les seves preguntes o inquietuds, ChatGPT també és una eina útil per a generar noves idees i realitzar plujes d’idees.

Amb la seva capacitat d’intel·ligència artificial, ChatGPT pot ajudar a generar noves idees per a contingut, noms de productes, eslògans i més.

A més, ChatGPT també pot ser utilitzat per a realitzar plujes d’idees en línia amb l’equip. El model pot ser programat per a generar paraules clau o frases per a la discussió, i els membres de l’equip poden utilitzar aquestes idees per a construir noves estratègies o campanyes de màrqueting.

En definitiva, ChatGPT és una eina versàtil i útil per a tots aquells propietaris de petites empreses que volen generar noves idees i optimitzar els seus processos.

I Love PDF

I Love PDF! És una eina en línia gratuïta que ofereix una gran varietat d’eines per a la gestió de fitxers PDF. A través de la seva plataforma, els usuaris poden dur a terme diferents tasques, com ara fusionar diversos arxius PDF en un de sol, dividir un PDF en diversos arxius, comprimir la mida del fitxer, convertir arxius PDF a altres formats, entre altres funcions.

Per a moltes petites empreses, el maneig de documents i la gestió dels mateixos en formats digitals, com ara el PDF, és essencial. Amb I Love PDF, pots simplificar aquest procés i millorar l’eficiència del seu negoci. A més, la plataforma també ofereix un ampli ventall d’eines per a la seguretat de documents, com ara la protecció de contrasenya o l’esborrat de metadades, el que ajuda a mantenir la privacitat i la seguretat de la informació.

Smash

FromSmash és una eina de transferència de fitxers en línia que permet als usuaris compartir arxius grans de forma ràpida i senzilla. Amb FromSmash, els usuaris poden transferir arxius de fins a 2 GB sense necessitat de registrar-se per a un compte, instal·lar cap programa o limitacions de velocitat de transferència.

FromSmash ofereix una interfície senzilla i intuïtiva que permet als usuaris pujar arxius a la plataforma i crear enllaços de descàrrega per a compartir amb altres persones. A més, la plataforma també ofereix un servei de transferència de fitxers encriptada, el que significa que els arxius estan protegits durant la transferència.

Per a moltes petites empreses, la transferència de fitxers grans pot ser un repte, ja que moltes de les eines de transferència de fitxers convencionals tenen limitacions en la grandària dels arxius o en la velocitat de transferència. FromSmash ajuda a superar aquests obstacles, proporcionant una forma fàcil i eficaç de transferir arxius grans en línia. Això ajuda a millorar l’eficiència dels processos i la comunicació entre membres de l’equip o clients.

Carrd

Carrd és una eina de creació de pàgines web en línia que ofereix plantilles i eines per a la creació d’un lloc web senzill i elegant. És una opció popular per a les petites empreses que necessiten crear una presència en línia de forma ràpida i senzilla.

Una de les característiques més atractives de Carrd és la seva interfície senzilla i fàcil d’utilitzar. Els usuaris poden seleccionar una plantilla, personalitzar el contingut i publicar el lloc web en qüestió de minuts. També inclou una sèrie d’eines per personalitzar els colors, les fonts i els elements del lloc web.

Carrd pot ser una eina útil per crear una pàgina web simple i efectiva que mostri la informació de l’empresa, els productes o serveis que ofereix i les formes de contactar amb ells. Això ajuda a millorar la presència en línia de l’empresa i a captar clients potencials.

Notion

Notion és una eina de productivitat que ofereix un ampli ventall de funcions per a l’organització personal i col·laboració en equip. Es pot utilitzar per a crear notes, bases de dades, documents, taules, projectes i moltes altres coses.

La interfície de Notion és similar a la d’un processador de text, però també permet afegir molts altres tipus d’elements com ara llistes de tasques, calendari, galeria d’imatges, galeria de fitxers i quadres de resums. A més, Notion permet personalitzar la visualització de la informació, ajustar els permisos d’accés als usuaris i integrar-lo amb altres eines com Slack o Google Drive.

Notion pot ser una eina molt útil per a l’organització interna, el seguiment de tasques i la col·laboració en equip. Per exemple, es pot utilitzar per a crear una base de dades de clients, una taula de seguiment de projectes o un sistema de gestió de tasques. També permet compartir informació i documents entre els membres de l’equip i col·laborar en temps real.

Notion és una eina de productivitat flexible i completa que pot ser útil per a les petites empreses que necessiten organitzar-se millor i col·laborar de forma efectiva en equip.

Airtable

Per acabar, Airtable és una eina que combina la funcionalitat d’una base de dades amb la flexibilitat d’un full de càlcul. Permet als usuaris crear i personalitzar bases de dades amb múltiples taules i vistes, que es poden relacionar entre elles.

Airtable ofereix diferents plantilles per a diferents tipus d’ús, com ara projectes, seguiment de clients o inventaris. A més, es pot personalitzar les taules amb diferents tipus de camps, com ara llistes desplegables, botons, imatges, etc. També ofereix diferents vistes, com ara taules, calendari o galeria, per a una millor visualització de la informació.

Airtable pot ser una eina molt útil per a l’organització interna, el seguiment de tasques i la col·laboració en equip. Es pot utilitzar per a crear una base de dades de clients, una taula de seguiment de projectes o un sistema de gestió de tasques. També permet compartir informació i documents entre els membres de l’equip i col·laborar en temps real.

En resum, Airtable és una eina de productivitat versàtil i personalitzable que pot ser útil per a les petites empreses que necessiten organitzar-se millor i col·laborar de forma efectiva en equip.

Conclusió

En resum, aquestes 8 eines digitals poden ser molt útils per a les petites empreses per a la millora dels seus processos de negoci. Des de la cerca de paraules clau fins a la gestió de tasques i col·laboració en equip, aquestes eines poden ajudar a automatitzar tasques, estalviar temps i augmentar l’eficiència.

Els beneficis d’aquestes eines no només es limiten a la productivitat, sinó que també poden ajudar a millorar la qualitat del treball i la comunicació interna i externa. A més, algunes d’aquestes eines, com ara ChatGPT, també poden ajudar a generar noves idees i a innovar en els processos de negoci.

En conclusió, l’ús d’eines digitals és cada vegada més important per a les petites empreses en un entorn empresarial cada vegada més competitiu. Aquestes 8 eines presentades són només una petita selecció de les moltes opcions disponibles, però poden ser un bon punt de partida per a les petites empreses que busquen millorar els seus processos i augmentar la seva eficiència.

Si voleu coneixen més o de quina manera es poden integrar algunes d’aquestes eines en els vostres processos del dia a dia, poseu-vos en contacte amb nosaltres i estarem encantats d’ajudar-vos a fer brillar el vostre projecte.

Comparteix aquest article

Subscriu-te al
nostre Cosmos

Estalvia memòria i rep directament els articles al teu correu.

Descobreix possibles oportunitats a través d'una auditoria gratuïta.

Millora la presència digital avui mateix!